eur:
393.24
usd:
367.33
bux:
65863.72
2024. április 23. kedd Béla
Soha nem látott dugó jön az M1-es autópályán

Soha nem látott dugó jön az M1-es autópályán

Forgalomkorlátozásra kell számítaniuk a közlekedőknek az M1-es autópályán Nagyegyháza térségében hétfőtől szerdáig.

Nagyfelületű burkolatjavítási munkák miatt hétfőtől szerdáig naponta 7 órától 19 óráig az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán Nagyegyháza térségében az 52-es és a 60-as kilométerszelvény között szakaszosan lezárják a haladósávot. és hétfőn a Harkályos pihenő, kedden a Turul pihenő is zárva lesz.

A munkálatok ideje alatt a forgalom csak egy forgalmi sávon halad, és 80 km/órás sebességkorlátozás lesz érvényben.

A forgalomterelés ideje alatt az arra közlekedők jelentős torlódásra számíthatnak. Már ezen a héten is aszfaltoztak a térségben, és többször is 10 kilométeres torlódás alakult ki, a jövő héten azonban még nagyobb lesz a forgalom, így korábban nem látott dugó alakulhat ki az egyik legforgalmasabb magyar útszakaszon.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Az első számú globális megatrend lett a mesterséges intelligencia boom, ami alapjaiban ír át üzleti modelleket, diszruptálhat iparágakat és felborítja az eddigi játékszabályokat. Egy teljes konferencianapon keresztül azzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön, milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a vállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. A Portfolio AI in Business rendezvényéről ebben a cikkünkben számolunk be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×