eur:
393.84
usd:
367.81
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Maradnak a változások az Árpád hídnál

A Váci út – Róbert Károly körút csomópontjában a korábban bejelentett forgalmirend-változások továbbra is érvényben maradnak a metróvonal felszíni pótlásához szükséges hálózat kiépítése miatt.

A következő forgalomkorlátozásokat szeptember 3-ig meghosszabbítják:

  • A Váci útról a belváros felé vezető oldalon, a Róbert Károly körútra balra kanyarodni továbbra sem lehet.
  • A Róbert Károly körúton, az Árpád híd irányában a Váci úti kereszteződésnél a szélső egyenesen haladó sáv lezárását fenntartjuk.
  • Az Árpád híd felől a Váci útra – a városból kifelé vezető irányba – balra kanyarodó két forgalmi sávból a továbbiakban is csak a külső sáv lesz járható.
  • A Róbert Károly körúton az Árpád hídról lejövő, három egyenesen haladó forgalmi sávból a szélső lezárva marad.
  • A Váci útról balra az Árpád híd irányába kanyarodó külső forgalmi sáv továbbra sem járható.
  • A Váci út - Róbert Károly körút csomópontjában, a villamos vágányokon történő áthajtások során sávszűkületekre kell számítani.

A közlekedést továbbra is előjelző táblák segítik.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×