eur:
393.75
usd:
365.16
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Teljes katasztrófa az M1-esen

Teljes katasztrófa az M1-esen

Három helyen is több kilométeres torlódás akasztja meg a forgalmat az M1-es autópályán.

Az Útinform szerint az M1-es autópályán három szakaszon építenek a burkolatba tengelysúlymérő állomást. Mindhárom munkaterületnél csak egy sáv járható.

Hegyeshalom felé Bőny térségében 3-4 kilométeres a torlódás, ami elkerülhető, ha lehajtanak a 94-es km-nél a Bábolna pihenőhelynél és a benzinkutat megkerülve a Bana-Bőny útvonalon közelíthetik meg az M1-es autópályát.

Mosonmagyaróvár térségében 5-6 kilométeres a torlódás. Ott úgy kerülhető el, ha lébényi csomópontnál letérnek a pályáról és az 1-es főúton továbbhaladva Mosonmagyaróvárnál térnek vissza a sztrádára.

Az ellenkező oldalon, Budapest felé Tata közelében 5 kilométeres a torlódás hossza. Aki teheti, a dugót kikerülheti a Tata-Környe csomópontnál lehajtva, a Tatabánya centrum csomópontnál visszatérve.

Az M5-ös autópályán a Röszke felé vezető oldalon Újhartyán térségében a 43-as kilométernél két kamion és egy személyautó ütközött össze. A külső és a leálló sávot zárták le: 5 kilométer hosszú a torlódás. 

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×