eur:
394.52
usd:
369.69
bux:
65160.61
2024. április 19. péntek Emma

Vigyázzon, elkéshet, ha erre indul ma reggel

A Budapest–Vác–Szob vasútvonalon, hétfő hajnali négy órakor Rákospalota-Újpest és Dunakeszi állomások között tehervonat egy embert elgázolt. Nem közlekedtek a vonatok Kisköre és Abádszalók, valamint Tab és Karád között sem.

Rákospalota-Újpest és Dunakeszi között ideiglenesen nem közlekedtek a vonatok hétfő reggel fél nyolcig. A forgalom újraindulása után fokozatosan áll helyre a menetrend, Budapest–Vác–Szob vonalon utazók hosszabb eljutási idővel számoljanak hétfőn, a reggeli órákban - hívta fel a figyelmet a MÁV. 

A hatósági intézkedések ideje alatt a Volán 300-311-es járatain Dunakeszi és Rákospalota-Újpest között az előre megváltott vasúti menetjegyeket és bérleteket elfogadják.

Indulások előtt érdemes tájékozódni az aktuális forgalomról a www.mavcsoport.hu weboldalon, vagy a Vonatinfo térképen, illetve a mobiltelefonos alkalmazásban.

Nem közlekedtek a vonatok Kisköre és Abádszalók állomások között, mert a vasút és a közút által közösen használt Tisza-hídon egy kisbusz elakadt. Ugyancsak szünetelt a vasúti közlekedés Tab és Karád között, mert egy távközlési oszlop a vasúti pályára dőlt. A forgalom reggel nyolc körülre mindkét vonalon ismét megindult, de a menetrend itt is csak fokozatosan áll helyre.

A MÁV-START mindkét helyszínen megszervezte az utasok elszállítását. Az események miatt a Kál-Kápolna-Kisújszállás és a Siófok-Kaposvár vonalon hosszabb volt a vonatok menetideje.

Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
Újra támad az infláció - Mibe érdemes most befektetni?

Újra támad az infláció - Mibe érdemes most befektetni?

Jön a Portfolio következő lakossági befektetési eseménye, a Portfolio Investment Day 2024. Május 16-án várjuk azokat, akik a legtöbbet szeretnék kihozni megtakarításaikból! Előadóink cégvezetők, pénzügyi vezetők, portfóliómenedzserek, elemzők és profi befektetők, akiktől releváns befektetési ötleteket szerezhetnek a jelenlévők. A konferencián kiemelten foglalkozunk a hazai állampapírokkal, a nyersanyagpiacokkal, a kriptoeszközökkel, valamint hazai és nemzetközi részvényekkel.   A rendezvényen velünk lesz többek között Kurali Zoltán, az Államadósság Kezelő Központ vezérigazgatója, Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója, és a Cápák közöttből jól ismert Balogh Petya és Orbók Ilona is. Az eseményre itt lehet regisztrálni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×