eur:
394.03
usd:
364.7
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Változás a fővárosi villamosközlekedésben

Pályafelújítás miatt mától egy hónapig pótlóbuszok közlekednek az 56-os és az 56A jelzésű villamosok helyett Budapesten, de változik az 59-es és a 61-es villamos közlekedése is.

A BKV a Krisztina körúti szakaszon végez pályafelújítást a Mikó utca és Orvos lépcső között. Ezen a szakaszon egyirányú lesz a forgalom az Erzsébet híd irányába, a munkaterület mellett a forgalom egy sávon haladhat. Az Attila útról a Krisztina körút az Attila út-Mikó utca útvonalon lesz elérhető - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A felújítás ideje alatt sem az 56-os, sem pedig az 56A villamos nem közlekedik, a hűvösvölgyi és a krisztinavárosi szakaszokon az 56-os pótlóbusszal, a Fehérvári úton pedig a 61B jelű villamossal lehet utazni. Ezek a szerelvények a Szent János kórháztól egészen a Városház térig szállítanak utasokat.

Augusztus 28-tól az 59-es és az 59A villamos közlekedése szünetel, a vonalon 59B jelzéssel közlekedik villamos Hűvösvölgy és a Márton Áron tér között.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×