eur:
394.23
usd:
370.25
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Újabb forgalomkorlátozások Budapesten a metrófelújítás miatt

További forgalomkorlátozások az Árpád hídi metróállomás környezetében az M3-as metróvonal felújításának előkészítési munkálatai miatt.

A Váci út – Róbert Károly körút csomópontjában 2017. augusztus 2-től várhatóan október 31-ig tartó út- és forgalomtechnikai munkálatok keretében további forgalomkorlátozások lépnek életbe a felszíni metrópótló hálózat kiépítése miatt.

A következő forgalmirend-változások lesznek érvényben:

2017. augusztus 2 – 16. között

  • Az Árpád híd felől a Váci útra – a városból kifelé vezető irányba – balra kanyarodó két forgalmi sávból csak a külső sáv lesz járható.

2017. augusztus 2 – 23. között

  • A Váci útról a belváros felé vezető oldalon, a Róbert Károly körútra balra kanyarodó mindkét forgalmi sáv lezárásra kerül.
  • A Róbert Károly körúton, az Árpád híd irányában a Váci úti kereszteződésnél egy szakaszon megszűnik a szélső egyenesen haladó sáv forgalma.

Az alternatív útvonalakat táblák jelzik majd.

A 115-ös autóbuszok augusztus 2-ától (szerdától), várhatóan augusztus 20-ig az Árpád híd M felé a Dagály utca – Frangepán utca – Röppentyű utca – Pap Károly utca –Róbert Károly körút módosított útvonalon közlekednek. A terelt szakaszon a buszok a 120-as autóbusz Pap Károly utca és Honvédkórház megállóhelyén állnak meg.

A 950-es autóbuszok augusztus 2-ától várhatóan augusztus 22-ig Pestszentimre vasútállomás (Vasút utca) felé a Váci út – Forgách utca – Röppentyű utca – Pap Károly utca –Róbert Károly körút módosított útvonalon közlekednek, és a Váci úti Forgách utca M megálló helyett a Forgách utcában, a 15-ös busz megállóhelyén állnak meg.

Címlapról ajánljuk
Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz
élő közvetítés

Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz

A Liverpool szempontjából katasztrofálisan „sikerült” első mérkőzés miatt háromgólos hátrányból kezdik a Vörösök Bergamóban az Atalanta elleni visszavágót. A tét az Európa-liga elődöntőjébe jutás. Szoboszlai Dominik visszakerült a kezdő tizenegybe, a középpályások közül Endo és Elliott is kimaradt.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×