eur:
393.83
usd:
368.04
bux:
65862.51
2024. április 23. kedd Béla

Hétfő reggeltől messze kerülje el a belvárost

Hétfőtől csütörtökig korlátozzák a belvárosi Erzsébet tér és környéke forgalmát, az intézkedés a tömegközlekedést is érinti - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vasárnap az MTI-vel.

Hétfő reggel 8 órától várhatóan csütörtök délig az 1-es metró Deák Ferenc téri állomásának Erzsébet térre vezető kijáratát lezárják, a megállóhelyet kizárólag a metróaluljáró irányában lehet majd elhagyni.

Emellett további korlátozások is lesznek az Erzsébet tér környékén, amelyek miatt változik a 15-ös, a 115-ös, a 16-os, a 105-ös, a 916-os és a 990-es busz közlekedése.

A BKK közlése szerint a közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetők el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk - írták.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Az első számú globális megatrend lett a mesterséges intelligencia boom, ami alapjaiban ír át üzleti modelleket, diszruptálhat iparágakat és felborítja az eddigi játékszabályokat. Egy teljes konferencianapon keresztül azzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön, milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a vállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. A Portfolio AI in Business rendezvényéről ebben a cikkünkben számolunk be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×