eur:
394.03
usd:
364.7
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Megrázó képek: iszonyatos pusztítás a Balaton partján

Megrázó képek: iszonyatos pusztítás a Balaton partján

211 vihar okozta káresetet számoltak fel a tűzoltó egységek hétfő este óta Siófok térségében. A munkálatokat még szerdán is folytatták a Balaton környékén.

A legnagyobb feladatot a siófoki Baross Gábor utcai káresetek felszámolása jelenti, számos tóparti ingatlan tetőszerkezetét rongálták meg a viharos szél által, földből kicsavart, kettéhasadt fák.

Siófoki, kaposvári, nagyatádi hivatásos tűzoltók munkáját reggel óta a Zala, Veszprém, Tolna és Fejér megyei hivatásosok mellett a böhönyei önkormányzati egység, valamint a törökkoppányi, berzencei és a csökölyi önkéntesek segítik. Hét magasból mentő szer is közreműködik a tetőszerkezetekre dőlt fák darabolásában. Siófokon negyvennyolc, Balatonvilágoson tizenöt tűzoltó dolgozik a kárhelyeken.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×