eur:
393.75
usd:
365.16
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Gyurcsány: „nem dráma az, ha az ember kikap

Gyurcsány: „nem dráma az, ha az ember kikap"

A Demokratikus Koalíció elnöke nem támogatja, hogy a pártvezetők is induljanak egyéni választókerületben az országgyűlési választásokon, de adódhat olyan helyzet, hogy ő is megméreti magát.

Gyurcsány Ferenc az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta: alapesetben nem bátorítja a pártelnökök egyéni indulását a választásokon, mert az egész országban kell kampányolniuk és képviselniük a pártra szavazókat.

„Ugyanakkor ha semmilyen megállapodás nem születik az ellenzéki pártok között, akkor amellett szól majd sokkal több érv, hogy valamennyi ismert politikusunk induljon el egyéniben is” - tette hozzá.

Gyurcsány Ferenc kiemelte azt is, hogy nem tart a versenytől a 2018-as választáson.

„Nem dráma az, ha az ember kikap a politikában, én ebben sok mindent elviselek. Tisztességesen helyt fogok állni. Egy ellenzéki párt első számú vezetője nyilván olyan körzetben indul el, ahol, úgy látja, hogy az ellenzéki meggyőződésű választók vannak többségben.

Az szinte bizonyos, hogy jól szerepelnék egy ilyen helyzetben.

Hogy ez elegendő-e ahhoz, hogy nyerjek, ha megosztott az ellenzéki térfél, azt nem tudom” - fejtette ki.

A Demokratikus Koalíció vezetője elmondta, hogy a következő hónapokban nem készülnek intenzív kampányra, de az egyeztetések mindennaposak lesznek a párton belül.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×