eur:
394.43
usd:
371.48
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

12 kilométeres gigadugó kígyózik az M1-esen

Baleset történt a Budapest felé vezető oldalon, már két sáv járható, de hatalmas a dugó.

Az M1-es autópálya főváros felé vezető oldalán a 17-es kilométernél három jármű karambolozott. A belső és a középső sáv már járható, de a rendkívül erős forgalom miatt tovább nőtt a torlódás. Most közel 12 km hosszan araszolnak a járművek. Ajánlatos Bicskénél vagy Herceghalomnál áttérni az 1-es főútra.

A 33-as főúton a 15-ös kilométer előtt árokba rohant egy személygépkocsi. A főutat lezárták, a forgalmat Besenyőtelek illetve Újlőrincfalva felé elterelik.

Az M0-s autóúton az M5-ös autópálya felé, a 2-3 km között 9 órától aszfaltoznak. A belső és a középső sávot is lezárják, ami komolyabb torlást eredményezhet. Érdemes 10-15 perces menetidő növekedéssel számolni. A munka várhatóan 15.00 óráig tart.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×