eur:
394.29
usd:
370.35
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Trolimegállóba csapódott egy autó - fotók

Trolimegállóba csapódott egy autó - fotók

Két személygépkocsi karambolozott a főváros XIII. kerületében, a Dózsa György út és a Kassák Lajos utca sarkán. Két ember meghalt, több súlyos sérült van.

Az ütközés következtében az egyik autó egy trolimegállóba csapódott. A helyszínre a fővárosi tűzoltókat riasztották, akik két sérültet feszítővágó segítségével emeltek ki a roncsokból. 

A baleset következtében 7 személyt látott el a helyszínen a mentőszolgálat, akik közül hárman könnyű, hárman pedig súlyos sérülést szenvedtek. A balesetben egy 23 éves budapesti férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A súlyos sérültek közül egy 37 éves budapesti lakos a kórházba szállítást követően életét vesztette.

A rendőrség a műszaki mentés és a helyszínelés idejére lezárta a Dózsa György utat a Kassák utca és a Tüzér utca között. A Kassák Lajos utcában torlódik a forgalom.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×