eur:
393.86
usd:
364.86
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Így engedhetjük el gyermekünket nyári táborba

Így engedhetjük el gyermekünket nyári táborba

Az időjárásnak megfelelő ruházatot, túracipőt, ivóvizet érdemes magukkal vinniük a gyerekeknek a nyári táborba – mondta az InfoRádiónak Palotás Attila táborszervező. Hozzátette, hogy a legtöbb táborban rendelkezésre állnak láz- és fájdalomcsillapítók, napvédő szerek, szúnyogriasztók, így azokat nem szükséges bepakolni a hátizsákba.

„A táborunk alapvetően ottalvós, de vannak bejárós gyerekeink is. Rájuk még inkább igaz az, hogy nem kell feltétlenül sok mindent magukkal hozniuk, mert mindent megkapnak tőlünk, ha kiderül, hogy valami hiányzik” - közölte a táborvezető.

Hozzátette: az viszont fontos, hogy a várható időjáráshoz alkalmazkodva öltözzenek fel. Sokan hoznak egy kis hátizsákot is, amibe tesznek pótpulóvert, pólót. Fontos, hogy sapka is legyen a gyerekeknél, és sokan hoznak magukkal naptejet is.

Így engedhetjük el gyermekünket nyári táborba

„Ahol van fű és fa, ott van kullancs is, ám ha valakinél nincs kullancs- vagy szúnyogriasztó szer, kap tőlünk” - mondta a táborvezető.

Elmondta, hogy a táborban minden ételt, italt megkapnak a gyerekek, ám akinek van kedvenc itala, azt magával hozhatja, hogy kéznél legyen.

„A kellő mennyiségű ivás ugyanis nagyon fontos, ezért bizonyos időközönként figyelmeztetjük is a gyerekeket, hogy igyanak”

- tette hozzá a People Team Alapítvány egyik alapítója.

Gyógyszerekből is jól fel vagyunk szerelkezve, és két orvos folyamatosan a gyerekekkel van, ott is alszanak a táborban – mondta Palotás Attila.

A gyerekeknek akkor kell gyógyszert hozniuk magukkal, ha speciális szereket kell szedniük.

Ezeket a gyógyszereket oda szokták adni az orvosoknak vagy a táborszervezőknek, amikor megérkeznek a táborba, és megbeszélik velük, hogy mikor kell bevenniük a gyógyszereket – osztotta meg tapasztalatait a táborvezető.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×