eur:
393.11
usd:
367.41
bux:
0
2024. április 24. szerda György

Két halálos baleset is történt éjszaka

A 4-es főút Pest megyei szakaszán, Monoron két autó ütközött, az M3-as mogyoródi szakaszán pedig felborult egy gépkocsi.

Összeütközött két személygépkocsi a 4-es főút Pest megyei szakaszán, Monor belterületén csütörtök éjjel, az egyik autó sofőrje a helyszínen életét vesztette - közölte Csámpai Attila, a Pesti Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. Mint elmondta, az egyik jármű az út menti árokba csapódott. A sofőrt a mentők megpróbálták újraéleszteni, de olyan súlyosak voltak a sérülései, hogy nem sikerült. A másik autóban ketten utaztak, ők könnyebb sérüléseket szenvedtek - tette hozzá.

Egy ember meghalt abban a balesetben, amely az M3-as autópályáról Szadára vezető lehajtónál, Mogyoród térségében történt péntekre virradóra - közölte honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A személyautó elhagyta az útpályát és felborult. Az utas kiesett a járműből és a helyszínen életét vesztette. A gépkocsi vezetője az első információk szerint könnyebben sérült meg. A baleset az autópálya forgalmát nem érintette.

Címlapról ajánljuk
Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Eddig sem szárnyalt a német koalíció az elmúlt egy évben végzett felmérések szerint, de most tovább csökkent a kormánypártok támogatottsága. A romló gazdasági helyzet és az ezzel kapcsolatos heves koalíciós viták szinte napról napra ássák alá a kormány népszerűségét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×