eur:
393.77
usd:
365.46
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Idén leginkább csak a Balaton körül lesz torkos a csütörtök

Idén a vendéglátóhelyek csak a Balaton körül tartanak Torkos Csütörtököt. Badacsonytól Siófokig 12 településen adnak kedvezményeket az éttermekben, cukrászdákban, kifőzdékben március 2-án - mondta el az InfoRádióban a Balatontipp.hu főszerkesztője.

Sokan hiányolták idén a Torkos Csütörtök rendezvényt, annak ellenére, hogy a vendéglősök körében mindig volt egy kis vita, hogy jók-e a feltételek. Tavaly, amikor már az italra nem volt muszáj kedvezményt adni, rugalmasnak találták, szívesen bekapcsolódtak az éttermek – mondta el a Balatontipp.hu főszerkesztője.

„Arra gondoltunk, ha mindkét oldalon van igény, adunk nyilvánosságot a vendéglőknek és eljuttatjuk a hírt a vendégeknek, hátha megint lesz belőle valami.”

Torkos Csütörtökön az árengedmény mértéke 50 százalék, van, ahol ez az italra is vonatkozik.

„12 balatoni település 14 vendéglátóhelye csatlakozik az akcióhoz. Ez még nem a szezonnyitás, az húsvétkor lesz.”

Sok, télen csak hétvégén nyitvatartó étterem kinyit március 2-án és olyat is lehet találni, ahol húsvétig csütörtökönként kedvezménysorozattal várják a vendégeket. A Balatontipp.hu oldalon rendszerezetten, könnyen lehet keresni a résztvevő vendéglátóhelyek között – mondta el Győrffy Árpád.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×