eur:
394.93
usd:
370.73
bux:
65394.97
2024. április 19. péntek Emma
Már emberéletet is követelt az ónos eső

Már emberéletet is követelt az ónos eső

Országos törzset működtet a rendőrség a szélsőséges időjárás miatt, és szerdán reggeli nyolcig már 44 személyi sérüléses balesetnél kellett intézkedni. Egy halálos áldozatot is szedett már az ónos eső - írta a Police.hu.

Az ónos eső okozta rendkívüli helyzetre tekintettel az országos rendőrfőkapitány január 31-én 10 órától intézkedett az országos törzs felállításáról, amely a Rendőrségi Igazgatási Központban kezdte meg működését. A rendőri feladatok összehangolása érdekében több megyében is felállítottak operatív törzset, február 1-jén már az országos mellett Fejér, Nógrád, Tolna és Pest megyében működnek törzsek.

Január 31-én 0 órától február 1-jén reggel 8 óráig a rendőrök 44 személyi sérüléses és számtalan anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, ebből egy halálos balesetben egy személy életét vesztette, 11 súlyos és 32 könnyű sérüléssel végződött.

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Fegyvernek-Szapárfalu belterületén kedden 22 órakor közlekedési baleset következtében kidőlt villanyoszlop miatt 80-100 lakásban megszűnt az áramszolgáltatás. A hiba elhárításáig a rendőrség folyamatos járőrszolgálattal biztosította a településrész közbiztonságát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×