eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Így lehetett ma bejutni az agglomerációból a Széll Kálmán térig

Továbbra is a legmagasabb, harmad-, illetve másodfokú riasztás van érvényben az ónos eső miatt Budapesten és az ország középső területein. Az utak havasak, latyakosak, a járdákat pedig még a múlt heti jégpáncél is borítja. Több BKK-busz rövidített útvonalon vagy egyáltalán nem jár. Ilyen a közlekedés ma Budapesten és az agglomerációban.

Nem volt könnyű ma bejutni a Budapest környéki településekről a fővárosba, és a Széll Kálmán Tér környékén is csak óvatosan lehetett közlekedni. 

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×