eur:
394.06
usd:
364.77
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Bevágódott a szombati riasztás: tapadó hó

Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére szombat éjfélig:

ÓNOS ESŐ:

Ónos esőre előreláthatólag az esti, éjszakai órákban a keleti, északkeleti részeken (Szabolcs, Hajdú-Bihar, Békés) lehet számítani.

HÓ, TAPADÓ HÓ:

Az ország középső részén egy délnyugat-északkeleti sáv mentén további havazás várható. A holnap reggelig lehulló friss hó mennyisége többfelé 10 cm körül, felett alakul, egyes helyeken 15-20 cm-t is elérheti (erre a legnagyobb esély az Északi-középhegység előterében mutatkozik). Az Alföld még esős területein is a hideg levegő érkezésével kelet felé haladva egyre inkább havazás lesz a jellemző. A hó formája döntően tapadó hó lesz, csupán a magasabb területeken valószínű porhó. Szombaton a déli órákig az északkeleti megyékben várhatóan újabb 5 cm körüli friss hóréteg alakul ki.

(Megjegyzés: Az éjszakai órákban a Bakony magasabban fekvő vidékein az erős-viharos északnyugati szél hordhatja a havat.)

Forrás: Országos Meteorológiai Szolgálat

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×