eur:
393.63
usd:
364.79
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Több tucat határrendész betegedett meg

Kedd délutánig 61, a Kelebia Határrendészeti Kirendeltség területén szolgálatot teljesítő rendőr szorult kezelésre akut gyomor-bélrendszeri panaszok miatt - közölte a rendőrség vezető főorvosa.

Lódi-Sipos Edina közölte: az első betegeket hétfő este az orvosi ügyeleten, illetve a kiskunhalasi kórházban látták el. A többiek kedden jelentettek beteget.

Mindannyian hányingerre, hasmenésre, hasi fájdalomra, hidegrázásra panaszkodtak. Állapotuk kielégítő, senki nem szorult kórházi ellátásra - fűzte hozzá.

A betegség kialakulásának okát a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal népegészségügyi főosztályának közreműködésével vizsgálják. Az eljárás során laboratóriumi vizsgálatokat is végeznek, ezek eredménye későbbre várható - mondta a főorvos.

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálatának közleménye szerint a szolgálatból kieső rendőrök helyettesítése megoldott.

Címlapról ajánljuk

A lelki álomkórtól óv Ferenc pápa a keresztút meditációjában

Az elnyomástól és igazságtalanságtól megalázott Krisztusok, a háború őrültsége miatt mosolyukat vesztett gyermekek és a bántalmazást elszenvedő nők a főszereplői a nagypéntek esti keresztút állomásain elhangzó meditációknak, melyeknek szövegét első alkalommal Ferenc pápa írta.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×