eur:
394.37
usd:
365.29
bux:
65565.66
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Ők voltak az idei Országgyűlés legjei

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) kereszténydemokrata államtitkára volt a legaktívabb képviselő az Országgyűlésben az idén - írta a Magyar Nemzet szombati számában.

A lap szerint az államtitkár 377-szer emelkedett szólásra és több mint 20,5 órán át beszélt. A második helyre Sallai Róbert Benedek, az LMP képviselője került, aki 197-szer kért szót és 17 órán keresztül fejtette ki véleményét. A harmadik legaktívabb képviselő Gúr Nándor, az MSZP politikusa volt, ő 168 felszólalás során 13 órát beszélt az Országházban.

Orbán Viktor miniszterelnök 101 alkalommal szólalt fel, legtöbbször az azonnali kérdések órájában "csapott össze" az ellenzékkel. A miniszterek közül Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter szólalt fel a legtöbb, 109 alkalommal, 5,5 órán át beszélve.

Egyszer sem kért szót az Országházban az idén Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke, Farkas Flórián és Simonka György fideszes országgyűlési képviselők - írta a lap.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Telt ház közelében a Portfolio Vállalati Energiamenedzsment konferenciája!

Telt ház közelében a Portfolio Vállalati Energiamenedzsment konferenciája!

Óriási az érdeklődés a Portfolio április 11-i Vállalati Energiamenedzsment 2024 című konferenciája iránt, amelyen várhatóan Steiner Attila, az Energiaügyi Minisztérium államtitkára is részt vesz. Az egésznapos szakmai rendezvény teltház közelében jár, már csak néhány szabad hely van, így érdemes sietni a regisztrációval, amelyet itt tud megtenni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×