Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Pótlóbusz jár a H5-ös HÉV helyett

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Mától a 3-as villamos ismét a teljes vonalon jár, lezárják azonban a Kacsóh Pongrác úti felüljárót, A H5-ös HÉV helyett pedig pótlóbusz közlekedik a Batthyány tér és Békásmegyer között - közölte a BKK.

Szombattól a 3-as villamos ismét a teljes vonalon jár, azonban vágányfelújítás miatt a 62-es és a 62A villamos az Erzsébet királyné útján terelve, a Mexikói út metróállomásig közlekedik. Pótlóbusszal lehet utazni Rákospalota, MÁV-telep és a Bosnyák tér között, a 69-es villamos helyett pedig a teljes vonalon.

Lezárják a Kacsóh Pongrác úti felüljárót kifelé a Kós Károly sétánynál vasárnap 7 és 16 óra között. Az M3-as autópálya kivezető szakaszát a Városliget irányából a Hermina út–Erzsébet királyné útja, vagy a Vágány utca irányából lehet megközelíteni. Az Árpád híd irányából érkezőknek nem kell korlátozásra számítani a felüljárón. A Csáktornya park felé közlekedő 74-es trolibusz terelt útvonalon jár, több megállója kimarad.

A H5-ös HÉV helyett pótlóbusz közlekedik a Batthyány tér és Békásmegyer között vasárnap üzemkezdettől 12 óráig a Pók utcai gyalogos-felüljáró felújítása miatt.

Lezárták a XX., Baross utcát a Nagysándor József utca közelében vízvezeték-javítás miatt. A36-os (966) autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Nagysándor József utca és a Pesterzsébet, Kossuth Lajos utca megállót.

Lezárták a fél útpályát két helyen is a XIII., Madarász Viktor utcában a Berettyó utca közelében közműépítés miatt.

Az V., Vadász utcában az Alkotmány utca és a Kálmán Imre utca között gázvezeték-javítás miatt egy hosszabb szakaszon útszűkületre kell számítani.

A XI., Kelenhegyi úton a Citadella út közelében mindkét irányban útszűkületre számíthatnak gázvezeték-javítás miatt.

A VII., Murányi utcában a Thököly út és az István utca közöttnapközben (8 és 17 óra között) időszakos forgalomkorlátozásra lehet számítani aszfaltozás miatt.

Az M2-es metró a Kossuth Lajos téren nem áll meg építkezés miatt (várhatóan márciusig). A Deák Ferenc tér és a Kossuth Lajos tér között pótlóbusz jár. A Batthyány tér és a Kossuth Lajos tér között D2 jelzéssel hajó közlekedik.

Karácsonyi vásár miatt lezárták a Felvonulási teret a Benczúr utca és az Ötvenhatosok tere között, a Lánchíd utcát december 24-ig, míg a VI., Jókai teret december 27-ig.

Karácsonyi Fényvillamos közlekedik január 6-ig naponta 17 órától (december 24. és 31. kivételével). Hétfőtől csütörtökig a 2-es villamos vonalán, péntekenként a 19-es villamos vonalán, hétvégenként pedig váltakozva a 4-es, a 14-es, a 19-es, a 47-es, az 56-os, az 56A és az 59-es villamos vonalán.

Mikulás trolibusz közlekedik december 23-ig. Hétköznapokon 17 és 20, hétvégén pedig 10 és 20 óra között. Szombaton és vasárnap a 75-ös, hétfőn a 76-os, kedden a 77-es, szerdán a 78-as, csütörtökön a 80A, míg pénteken a 83-as trolibusz vonalán.