eur:
395.07
usd:
365.52
bux:
65379.62
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Tél tábornok támadásától ütköztek össze a metrók

Valószínűsíthető, hogy a Pillangó utcánál történt baleset a téli időjárás, azaz nem műszaki hiba miatt következett be, annál is inkább, mert a járműnek olyan korszerű fékrendszere van, mely megfelel minden vonatkozó szabványnak és előírásnak - közölte a BKV.

Hétfőn, kora reggel, az M2-es metró Pillangó utcai megállójának bal vágányán álló K11-es vonat 494-es kocsijának ütközött a K15-ös vonat 465-ös pályaszámú kocsija. Az ütközés következtében 8-an könnyebb sérülést szenvedtek.

Valószínűsíthető, hogy a baleset a téli időjárás, azaz nem műszaki hiba miatt következett be, annál is inkább, mert a járműnek olyan korszerű fékrendszere van, mely megfelel minden vonatkozó szabványnak és előírásnak, valamint NKH engedéllyel is rendelkezik.

Az eset vizsgálata folyamatban van. Az ütközés okairól a vizsgálat lezárta után tájékoztatjuk a közvéleményt - írja Facebook-oldalán a BKV Zrt. A helyszínelés ideje alatt, az Örs vezér tere és a Puskás Ferenc stadion között pótlóbuszok közlekednek.

Ezúton is hangsúlyozzuk, hogy a baleset nem a sokat emlegetett M3-as metró, hanem az M2 vonalán, és nem járművezető nélküli szerelvénnyel történt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×