eur:
393.7
usd:
364.63
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Leállhat a 3-as metró - Szigorú megfigyelés alatt a vonal

Tarlós István főpolgármester a 3-as metró esetleges leállítására tett engedélye óta sokkal nagyobb és körültekintőbb ellenőrzés zajlik a vonalon - mondta el az InfoRádió Aréna című műsorában a BKK vezérigazgatója, Dabóczi Kálmán.

Minőségi szolgáltatást szeretne biztosítani a Budapesti Közlekedési Központ a 3-as metró felújítás alatt – mondta a társaság vezérigazgatója. Dabóczi Kálmán az InfoRádió Aréna című műsorában úgy fogalmazott: nem vonali szintű bontásban gondolkodnak a szakemberek, hanem a területeket mikrotérségekre osztanák szolgáltatási csomagokkal.

Érthetetlennek nevezte, hogy a metrópótlásról szóló közbeszerzési tendert miért semmisítette meg a Közbeszerzési Döntőbizottság. A kifogás az volt, hogy a BKK nem fogalmazta meg precízen, hogy vezető is kell a buszhoz. Kijelentette: a szakmában mindenki számára teljesen egyértelmű, hogy a szolgáltatásvásárláshoz járművezető is jár.

Elmondta: Tarlós István főpolgármester a 3-as metró esetleges leállítására tett engedélye óta sokkal nagyobb és körültekintőbb ellenőrzés történik a vonalakon.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×