eur:
393.77
usd:
365.37
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Kilép az Együttből a párt alelnöke

Pápa Levente alelnök kilép az Együtt - a Korszakváltók Pártjából és lemond minden választott tisztségéről, valamint az Együtt pártalapítványa, a Váradi András Alapítvány kuratóriumi elnöki pozíciójáról - közölte az ellenzéki párt.

Pápa Levente azzal indokolta a lépést, hogy meglátása szerint az Együtt a következő választáson valamilyen formában várhatóan újra összefog az MSZP-vel és a DK-val, egy ilyen baloldali összefogásnak viszont nem akar részese lenni.

Az ellenzéki párt szerdán távozó alelnöke azt mondta, hogy 2014-ben Bajnai Gordon volt miniszterelnökkel egy centrista párt létrehozására szerződött, de az Együtt balra tolódott.

További terveiről úgy nyilatkozott: részese szeretne maradni a közéletnek, és tovább akar dolgozni a kormány megbuktatásáért, ezért nem tesz le egy centrista formáció létrehozásáról.

Ennek érdekében a következő időszakban folyamatosan tárgyalni akar más politikai szereplőkkel, akiket nem kívánt megnevezni. Azt mondta, ha a következő fél-egy évben nem sikerül létrehozniuk az általa elképzelt pártot, visszatér eredeti szakmájához, és közgazdászként folytatja.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×