eur:
393.18
usd:
366.58
bux:
66815.2
2024. április 25. csütörtök Márk

Gyerekek sérültek meg egy balesetben

Két gyermek életveszélyes sérüléseket szenvedett abban a balesetben, amely kedden délután történt Hajdúhadháznál a 4-es főúton; két személyautó ütközött össze.

Pápai György, a mentőszolgálat regionális igazgatója elmondta, az életveszélyes sérülteket mentőhelikopterrel vitték Debrecenbe. Két másik gyermek és két felnőtt könnyebb sérüléseket szenvedett, őket szintén Debrecenbe szállították.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese, Demeter Erika elmondta, a balesetben két személyautó ütközött, az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. Az útlezárást valamivel hat óra előtt feloldották, egyelőre fél pályán, rendőri irányítás mellett halad a forgalom.

Címlapról ajánljuk

Sz. Bíró Zoltán az Arénában: nagy fordulatot nem hoz a háborúban az újabb amerikai támogatás

Putyin valódi támogatottságáról, az orosz közvélekedésről, a volt Szovjetunió újraéledésének lehetőségéről, az egykoron abban részes országok nyelvi és vallási különbözőségéről, illetve a háború kimeneteléről, az amerikai támogatásról is beszélt Sz. Bíró Zoltán történész, Oroszország-szakértő az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Napi átutalási limitet vezet be az OTP a csalások ellen

Napi átutalási limitet vezet be az OTP a csalások ellen

Május 8-án vezeti be a bankkártya használatánál már megszokott, de a bankszámláról indított internet- és mobilbanki átutalásoknál eddig nem létező, szabadon beállítható napi limitösszeget az OTP Bank. A lakossági ügyfelek számára nyújtott biztonsági szolgáltatás alapbeállítása a május 8-i induláskor napi 1 millió forint lesz, amit az ügyfelek saját igényeik szerint akár kisebb vagy nagyobb összegre is átállíthatnak az OTP MobilBankban - közölte a társaság.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×