eur:
394.42
usd:
370.15
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Javítják az M3-as burkolatát Polgárnál

Nagy felületen javítják az M3-as autópálya burkolatát Polgár térségében - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kedden az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a sztráda Budapest felé vezető oldalán, a 173-as és a 170-es kilométer között, a polgári csomópont és a polgári Tisza-híd közötti szakaszon dolgoznak: felmarják, majd újraaszfaltozzák a burkolat legfelső, úgynevezett kopórétegét.

Várhatóan keddtől július 6-ig lezárják az M3-as főváros irányába tartó oldalát, a forgalmat a Vásárosnamény felé vezető oldalra terelik, ahol irányonként egy sávban lehet közlekedni.

A munkálatok során 430 tonna aszfaltot építenek be a szakemberek, a kivitelezés becsült költsége 25 millió forint.

A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról éjjel-nappal tájékozódhatnak az érintettek a Magyar Közút Útinform osztályánál (+361/336-2400), valamint a www.utinform.hu weboldalon - olvasható a közleményben.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×