eur:
393.83
usd:
365.5
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Szenior képzést indít a Debreceni Református Hittudományi Egyetem

Szenior képzési programot indít az 50 év fölöttieknek a Debreceni Református Hittudományi Egyetem (DRHE) szeptembertől, hogy a korosztály frissítse, bővítse ismereteit, és megőrizze szellemi aktivitását - jelentette be az egyetem rektora Debrecenben.

Bölcskei Gusztáv elmondta: az országban már több felsőoktatási intézmény indított szenior képzését. A DRHE az első egyházi intézmény, amely csatlakozott ehhez. A képzés feltétele a betöltött 50. életév, illetve a középfokú végzettség. A felsőfokú végzettséget nem nyújtó képzés időtartama négy félév. A képzés ingyenes, annak teljesítését félévente tanúsítvány, a 4. félév végén pedig díszoklevél igazolja.

Az idei első félévben előadást tart majd mások mellett Papp Lajos szívsebész, Bölcskei Gusztáv és Czibere Károly szociális és felzárkóztatásért felelős államtitkár.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×