Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Schiffer András a hiányzó szellemi erőtér felépítésén dolgozna

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Továbbra is megfelelőnek tartja távozása időzítését az LMP lemondott társelnöke. Schiffer András az InfoRádió Aréna című műsorában arról beszélt: kampány-előkészületnél nem lett volna tisztességes a távozás.

Továbbra is megfelelőnek tartja távozása időzítését az LMP lemondott társelnöke és nyár végén távozó parlamenti frakcióvezetője.

Schiffer András az InfoRádió Aréna című műsorában arról beszélt: kampány-előkészületnél nem lett volna tisztességes a távozás, azért választotta a ciklus felénél a május 31-ét illetve az augusztust, mert most egyfajta holtszezon van a politikában.

Hozzátette: azért akart pártpolitikai szinten mindenből kiszállni, mert a tervezett stratégia elvégzéséhez idő kell. Szólt arról is, hogy bármilyen jól politizál az LMP, nem volt képes elérni, hogy saját magához képest mérettesse meg javaslatait.

Mint mondta, fontos megnyerni a jövőben a szimpatizánsokat, hogy saját energiájukat tegyék hozzá az elképzelésekhez.

Úgy vélte: 2018-ban vagy 2022-ben lesz egy olyan, globalizáció-kritikus erő, ami valós alternatívákat nyújt az emberek számára.

Schiffer András a hiányzó szellemi erőtér felépítésén dolgozna, egy alapítványt hoz létre. A társelnöki posztról június 1-jével mondott le, képviselői helyéről augusztus 31-én távozik.