eur:
394.21
usd:
371.29
bux:
0
2024. április 16. kedd Csongor
A magyar szurkolók mindenképpen utaznak az Eb-re

A magyar szurkolók mindenképpen utaznak az Eb-re

A magyar szurkolók a sztrájkok, a tüntetések és a terrorveszély dacára is ott akarnak lenni a magyar csapat mérkőzésein a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon. Ez derül ki a Magyar Utazási Irodák Szövetségének foglalási statisztikáiból.

„A június 14-22-i mérkőzésekre a foglalások nagyon jól állnak. Sokan mennek ki egyénileg, autóval, illetve különböző szervezésben autóbusszal és természetesen repülővel is a magyar szurkolók.

A WizzAir külön járatokat is indít arra a három mérkőzésre, amelyeken a magyar csapat játszik, ezek reggel mennek, este jönnek vissza és ezek be is teltek, tehát nagyon nagy az érdeklődés. Volt egy időszak, amikor kicsit alábbhagyott, de most újra nagyon komoly. Korlátozott számban még vannak helyek” - mondta el a Magyar Utazási Irodák Szövetsége kommunikációs bizottságának tagja.

Arról, hogy aggódnak-e a magyar szurkolók a biztonsági helyzet miatt, Bakó Balázs azt mondta, kicsit óvatosabbak voltak a Párizsba utazók a tavaly őszi események után, de az elmúlt hetekben ez már nem látszott.

„Bár éppen sztrájkok vannak Párizsban a munka törvénykönyv tervezett módosításai miatt, bízunk abban, hogy a magyar mérkőzésekig hátralévő két hétben helyreáll a rend. Terrorkészültség van, hiszen egy világeseményről van szó, amit a nemzetközi média és a szurkolók mindenhol követnek, létérdeke Franciaországnak, hogy minden biztonsági intézkedést megtegyen” - emelte ki a Magyar Utazási Irodák Szövetsége kommunikációs bizottságának tagja.

Bakó Balázs hozzátette, az érintett hazai utazásszervezők állandó kapcsolatban állnak a párizsi szállásadókkal, partnerekkel, illetve a légitársasággal.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Egeresi Zoltán az Arénában: súlyos üzenetet kapott Erdogan, de a hatalma nincs veszélyben

Egeresi Zoltán az Arénában: súlyos üzenetet kapott Erdogan, de a hatalma nincs veszélyben

Recep Tayyip Erdogannak ez lehet az utolsó ciklusa államfőként, hiszen a török alkotmány szerint nem indulhat több alkalommal a pozícióért. 2028-tól valóban új elnöke lesz Törökországnak? Erről, valamint a március 31-i önkormányzati választások jelentőségéről is beszélt Egeresi Zoltán Törökország-kutató, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem munkatársa az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×