eur:
393.73
usd:
365.16
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Eredménytelenül zárult az FTC és a szurkolók tárgyalása

Eredménytelenül zárult a Ferencvárosi TC és szurkolóinak tárgyalása a klub keddi közleménye szerint.

A klub honlapja arról számolt be, hogy a tárgyalásokon a labdarúgócsapat vezetői felajánlották a szurkolói csoportoknak, hogy "amennyiben a következő két bajnoki szezonban nem történik botrány, nem tapasztalható elfogadhatatlan viselkedéssorozat a lelátón, a stadionban és annak környékén, akkor a 2018/19-es bajnokságtól a klub megszünteti a kötelező szkennelést, opcionálissá teszi a vénalenyomat megadásához kötött beléptetést".

A megbeszéléseken ezt az ajánlatot azzal bővítették, hogy a B1, B2, B3 szektorokban a felére csökkentik a jegyek árát. Az FTC emellett jelezte, hogy a szurkolói csoportok által kért pontokból többet is teljesít, például rendszeresen tart ankétot, felfüggeszti a kitiltásokat, visszavonja a kabalasast, összefésüli a meglévő Szurkolói Kódexet a drukkercsoportok javaslataival és rendszeres egyeztetések lesznek a szurkolói csoportok vezetőivel. A vezetőség ígéretet tett arra is, hogy megvizsgálja a biztonsági szolgálat működését és mindent megtesz a panaszok megszüntetéséért.

A közlemény szerint a szurkolói csoportok nemet mondtak a klub ajánlatára és a vénaszkenneres beléptetés megszüntetésére is.

Az FTC labdarúgócsapatának mérkőzéseit az elmúlt másfél évben elsősorban a tenyérlenyomatos beléptető rendszer miatt bojkottálták a szurkolói csoportok. Kubatov Gábor klubelnök múlt hétfőn úgy fogalmazott: ameddig van minimális esély a kiegyezésre, dolgozni fog érte, mert a csapatnak szüksége van a remek hangulatra.

A Ferencváros labdarúgócsapata április 2-án biztosította be 29. bajnoki címét.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×