eur:
393.79
usd:
365.13
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Ez várható vasárnap Magyarország útjain

Az Útinform szombat éjszakai, legfrissebb jelentése:

Az e-matricás rendszerben a 2015-ös évre megváltott "éves" országos, valamint megyei úthasználati jogosultságok érvényessége ez év január 31-én jár le.

Az M3-as autópályán

- a 36-os km-ben lévő Kisbagi pihenő átalakítása befejeződött. A pálya Budapest felé tartó oldalán a pihenőt már megnyitották, az illemhely is használható.

- Budapest felé az 56-os km-nél korábban leszakadt a pálya melletti rézsű, a leálló sávot zárva tartják.

Az M5-ös autópályán a Röszke felé vezető pályaoldalon a határátkelőnél a 173-as km-nél a szalagkorlátot javítják, délelőtt 9 és 11 óra között a belső sávot lezárják, a forgalmat a külső sávba terelik.

Az M7-es autópályán Letenye felé a Kőröshegyi völgyhídon a 122-es km-nél burkolathiba miatt egy rövid szakaszon lezárták a külső sávot, a forgalmat a belső sávba terelik.

A 7-es főúton

- Székesfehérvár elkerülő szakaszán a 73-as és a 75-ös km között a nyugati elkerülő út építéséhez kapcsolódó munkák miatt közel másfél km-es szakaszon az irányonkénti két sáv helyett csak egy-egy sáv járható.

- Siófokon, a Tanácsház utcán a Sió utcai kereszteződés közelében (112-113 km között) eltört egy víznyomócső, Zamárdi felé egy sávot felbontottak.

A 8-as főúton

- Székesfehérvár közelében a 14-es és a 15-ös km között a nyugati elkerülő út csomópontját építik, mindkét irányban csak a külső sáv használható.

A 67-es főúton, Kaposvárott, a Berzsenyi utcában (39-es km) közműjavítás miatt a városközpont felé a külső sávot lezárták.

A balatoni komp a jegesedés miatt még nem állt le, Szántódról reggel 7 és délután 5 óra között, Tihanyból pedig fél 8-tól este fél 6-ig jár, a járatokat óránként indítják. A komp a tó befagyásáig közlekedik.

A Tiszán Balsa és Kenézlő között, Tiszaadony és Aranyosapáti között, Tiszacsege és Ároktő, Tiszadob és Tiszalúc között jegesedés miatt szünetel az átkelés.

A Szamoson Olcsva és Olcsvaapáti között is a zajló jég miatt nem jár a komp.

A Sajón Köröm és Muhi között a komp napkeltétől napnyugtáig közlekedik.

A kamionstop ma (01.24. vasárnap) este 10.00 óráig lesz érvényben.

Címlapról ajánljuk
Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Alig terjedt el a brit közösségi médiában egy londoni vonaton történt, brutális késelésről szóló videó, pár órával később egy metróállomásról jelentettek hasonló támadást. A késes támadások korábban bűnbandák vagy tinédzserek leszámolásaira voltak jellemzők.

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×