eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Tűz volt a BKK-székházban

Füstöt tapasztaltak a Budapesti Közlekedési Vállalat (BKV) székházában, a VII. kerületi Akácfa utcában, az eset miatt több kötöttpályás járat közlekedése szünetelt a fővárosban - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) a honlapján szombat késő este.

A közlemény szerint a fővárosi hivatásos tűzoltók egy helyi szakemberrel együttműködve derítették fel a füstölés pontos helyét. Megállapították, hogy az egyik gépszobában tűz keletkezett, ahol az oltóberendezés azonnal működésbe lépett.

Az eset miatt a főváros VI., VII. és VIII. kerületében valamennyi kötöttpályás járat közlekedése leállt - írta az OKF.

A BKK a Facebookon közölte, hogy tűzoltósági intézkedés miatt pótlóbusz járt az M1-es metró helyett az Oktogon és a Deák Ferenc tér között, a 4-es és a 6-os villamos teljes vonalán, valamint a 83-as trolibusz teljesen vonalán. Ugyancsak nem járt a 17-es villamos a Kavics utca és a Széll Kálmán tér között, a 47-es és a 49-es villamos a Szent Gellért tér és a Deák Ferenc tér között.

A BKK nem sokkal éjfél előtt tudatta, hogy az áramellátási hibát elhárították, így valamennyi érintett vonalon elindulhattak az utolsó járatok.

A 4-es és a 6-os villamos vonalán továbbra is pótlóbusz jár a Jászai Mari tér és a Blaha Lujza tér között.

Címlapról ajánljuk
Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

A leszokási hajlandóságot nagyban befolyásolja, hogy mennyire érezzük távolinak a dohányzás negatív, illetve a leszokás pozitív következményeit – derül ki az ELTE PPK kutatóinak 1500 dohányost bevonó vizsgálatából.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×