eur:
394.14
usd:
369.57
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Lezárások, közlekedési változások Budapesten

A Budaörsi úton a Nagyszőlős utcai felüljárótól befelé ismét két sáv járható, befejeződött az útfelújítás. A Nagyszőlős utca irányából szintén két sávban lehet kihajtani a Budaörsi útra. Az M2-es metró ezen a hétvégén a Széll Kálmán téri állomáson megállás nélkül halad át a metróállomás épületének felújítása miatt.

A Budaörsi úton a Nagyszőlős utcai felüljárótól befelé ismét két sáv járható, befejeződött az útfelújítás. A Nagyszőlős utca irányából szintén két sávban lehet kihajtani a Budaörsi útra.

Az M2-es metró ezen a hétvégén a Széll Kálmán téri állomáson megállás nélkül halad át a metróállomás épületének felújítása miatt. Meghosszabbított útvonalon, a Batthyány térig közlekedik a 22-es, a 22A és a 222-es autóbusz, valamint M2-es jelzésű pótlóbusszal is lehet utazni a Széll Kálmán tér és a Batthyány tér között.

Hétvégén a H5-ös HÉV helyett a Batthyány tér és a Margit híd, budai hídfő között pótlóbusz viszik az utasokat a budai fonódó villamoshálózat építése miatt.

Hétvégén az Astoriánál a Kiskörúton a belső sávot mindkét irányban lezárják egy szakaszon aszfaltozás miatt. A Rákóczi út és a Kossuth Lajos utca irányából is sávlezárásra kell készülni. Az érintett autóbuszok megállóit áthelyezték.

A Széchenyi István tér északi oldalán útszűkületre kell számítani a Lánchíd előtt közműépítés miatt vasárnap 18 óráig. A 16-os és a 105-ös (916, 990) autóbusz Széchenyi István tér megállóját Buda felé áthelyezik.

A Hegyalja úton a Korompai utcánál félpályás lezárásra kell számítani ma estig közműépítés miatt.

A Hegyalja úton a Sánc utcánál átépítik a buszmegállót a BAH csomópont felé, ezért útszűkületre készüljenek.

A XI., Bazsalikom utcában a Zebegény utca után az Egér út felé útszűkületen kell áthajtani gázvezeték-javítás miatt.

A Cinkotai úti vasúti átjárót lezárták vasárnap 22 óráig. Kerülni a Ferihegyi út-Liget sor útvonalon lehet. Az érintett autóbuszok (46-os, 968-as és 998-as) módosított útvonalon közlekednek, több megállót nem érintenek.

13 órától Kispesten labdarúgó-mérkőzés miatt lezárják a Puskás Ferenc utat a Temető köz és a Hengersor utca között, valamint a Csapó utcát és a Vaslemez utcát a stadionnál várhatóan 18.30-ig. Tilos megállni reggel 7 órától a Puskás Ferenc úton a Hengersor utca és a Vaslemez utca között. A 93A autóbusz a lezárás idején mindkét irányban módosított útvonalon közlekedik.

Ma 20 órától vasárnap reggel 8 óráig a 100-as autóbusz sűrűbben közlekedik, mert a kőbányai vásárvárosban rendezvényt tartanak. (Bónusz-Party)

Vasárnap üzemkezdettől az M3-as metró helyett pótlóbusz közlekedik a Népliget és a Deák Ferenc tér között délelőtt 10 óráig.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×