Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Erasmus+ tájékoztató napokat tartanak novemberben

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Az Erasmus+ programhoz kapcsolódva pályázatíró szemináriumokat és pályázat-előkészítő rendezvényeket tart novemberben a Tempus Közalapítvány.

A közalapítvány tájékoztatása szerint Veszprémben, Debrecenben és Budapesten várja az Erasmus+ program köznevelési, szakképzési és felnőttoktatási lehetőségei iránt érdeklődőket.

Mint írták: az Erasmus+ program az oktatás minden szintjén kínál nemzetközi együttműködési lehetőségeket. Így a diákok mellett pedagógusok, oktatók, intézményi munkatársak és oktatási szakértők is szerezhetnek nemzetközi tapasztalatokat, amennyiben intézményük támogatást nyer.

A programban különböző intézmények és szervezetek együttműködésére is van mód, például több ország óvodái, iskolái dolgozhatnak egy-egy közös projekten, megvalósulhatnak módszertani vagy tananyagfejlesztések, illetve diákok külföldi szakmai gyakorlata is támogatható.

A köznevelési, szakképzési és felnőttoktatási területen megvalósuló pályázatokra 2016-ban 13 millió euró fordítható Magyarországon.

A sikeres pályázáshoz szeretnének minden információt megadni a programot koordináló Tempus Közalapítvány munkatársai, ezért novemberben tájékoztató napokat szerveznek Veszprémben, Debrecenben és Budapesten. Az első rendezvényt november 10-én tartják Veszprémben.

A programokra jelentkezni a következő linken lehet: http://tka.hu/hir/4173/erasmus-tajekoztato-napok.