eur:
393.77
usd:
367.81
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György

Kósa Lajos: több amerikai milliárdos is egy véleményen lehet Soros Györggyel

Több amerikai milliárdos is úgy gondolkodhat, mint Soros György, aki szerint az uniónak több menekültet kellene befogadnia és anyagilag is támogatnia kellene őket - mondta Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője hétfőn az M1 aktuális csatorna esti műsorában.

A politikus hangsúlyozta: Magyarország nem áll készen arra, hogy sok embert befogadjon, arra meg végképp nincsenek forrásai, hogy őket anyagilag is támogassa.

Kósa Lajos kérdésre elmondta: az világos, hogy a mostani menekülthullám elindulása mögött nem egyetlen ember áll, hanem sokrétű folyamatok eredménye.

Soros György azzal, hogy a kérdésben megszólalt, felvállalta a véleményét, de nem tudni, hogy miért áll érdekében "Európa szétverése" - tette hozzá.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 24. 21:04
×
×
×
×