eur:
394.52
usd:
370.35
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Az M1-es-M7-es autópálya szétválásánál lépésben halad a forgalom

Lassú haladásra kell számítaniuk az autósoknak az M1-es és az M7-as autópálya kivezető szakaszán a pályák szétválásánál, ott tart ugyanis a péntek délután a budapesti Keleti pályaudvartól elindult migránsok menetének eleje - mondta Lipták Gábor, az Útinform információs főmunkatársa az MTI-nek.

Lipták Gábor szerint az M1-M7 kivezető oldalán, a 7-14 kilométer közötti szakaszon, ahol rendőrök terelik a vonulókat, gyalogos tempóban halad a forgalom. Emiatt az 1-es főúton is lelassult a közlekedés Budaörsnél - tette hozzá.

Az M3-as kivezető szakaszán, ahol a 34-es kilométernél korábban baleset volt, nincs már forgalomkorlátozás, de lassabb tempóban lehet közlekedni a 34-26 kilométer közötti szakaszon.

Pilisvörösvárnál olyan építési munka zajlik, ami miatt mindkét irányban több perces várakozásra kell számítaniuk az utazóknak.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×