eur:
393.73
usd:
365.16
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Hatósági zárás a 3-as metró teljes vonalán

Hétfő reggel az első járat indulásától az M3-as metró teljes vonalán, Újpest-Központ és Kőbánya-Kispest állomások között pótlóbuszok szállítják az utasokat "hatósági zárás" miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfő hajnalban az MTI-vel. A rendőrség tájékoztatása szerint átvizsgálják a teljes szakaszt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság azt közölte az MTI-vel, hogy hétfő hajnalban egy telefonon érkezett bejelentés nyomán, "közveszéllyel fenyegetés miatt" a rendőrök megkezdték az M3-as metró teljes szakaszának átvizsgálását. A forgalom csak ezt követően indulhat újra.

A BKK tájékoztatás szerint a pótlóbuszok jellemzően az éjszakai buszok megállóiban állnak meg.

Közleményében a társaság azt írta, hogy bár több tucat autóbuszt irányítottak át a metró pótlására, a buszos helyettesítés ilyen kiterjedt hosszon nem tudja teljes körűen pótolni a metrójáratok kapacitását.

A hatósági zárás idején az M4-es metró sem áll meg a Kálvin téri megállóban, csak áthalad az állomáson.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×