eur:
392.73
usd:
366.23
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk

Hajtóműtűz gyanújával vizsgálnak egy Airbust a Liszt Ferenc reptéren

Hajtóműtűz gyanúja miatt átvizsgálnak egy Airbus 320-as típusú repülőgépet a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren - tájékoztatta az MTI-t a Budapest Airport sajtószóvivője szombat este.

Hardy Mihály elmondta, hogy a Nesma Airlines 6380-as charter járata, amely az egyiptomi Hurghadából érkezett, és Budapest érintésével Pozsonyba megy tovább, este hét óra előtt egy perccel szállt le a reptéren.

Miközben a ki- és beszálláshoz használt csápra ráállt a gép, a földi kiszolgálók úgy látták, hogy lángok csapnak ki a jobboldali hajtóművéből.

Ugyan a kiérkező tűzoltók nem észlelték a lángok nyomait, de a műszaki személyzet megkezdte a repülő átvizsgálását.

Vészkiürítésre nem volt szükség, a mintegy 160 utas a szokásos rend szerint hagyta el a fedélzetet - ismertette a történteket Hardy Mihály.

Hozzátette, hogy a járat várhatóan késve indul tovább.

Címlapról ajánljuk
Videó a Hamász túszairól: valóság vagy propaganda?

Videó a Hamász túszairól: valóság vagy propaganda?

A Hamász által elrabolt izraeliek körülbelül fele már meghalt Gázában. Ezt állította egy izraeli-amerikai túsz, akinek videóját szerdán tette közzé a Hamász. A felvételt propagandának minősítették – mivel azt Izraelnek a Rafah gázai város ellen készülő támadása előtt adták ki.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Valóra vált Moszkva rémálma, újra megindultak a csúcsfegyverek Ukrajnába - Háborús híreink csütörtökön

Valóra vált Moszkva rémálma, újra megindultak a csúcsfegyverek Ukrajnába - Háborús híreink csütörtökön

Mostanra biztossá vált, hogy az Egyesült Államok a hivatalos fegyverszállítmányok megindulása előtt adott Ukrajnának az ATACMS közepes hatótávolságú ballisztikus rakétákból, az Egyesült Királyság pedig Paveway IV-es "okosbombákat" fog adni Kijevnek. Az orosz csapatok előretörése mindeközben rendületlenül tart, több falut is elfoglaltak egyetlen nap leforgása alatt. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×