eur:
395.61
usd:
366.63
bux:
65620.68
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Elhunyt Jancsó József

Elhunyt Jancsó József, a KSI kajak-kenu szakosztályának egyik alapító-edzője, aki 1963-tól egészen a napokban bekövetkezett haláláig kapcsolatban állt szeretett klubjával - írja a kajakkenusport.hu.

A kajakkenusport.hu tájékoztatása szerint Jancsó József az Elektromosnál kezdett kajakozni, majd versenyzett a Vörös Lobogóban (későbbi nevén az MTK-ban), ahol sportállást is kapott a Kender Jutában. Amikor megalakult a Központi Sportiskola, akkor Füzesséry Gyula hívására kezdett el edzőként dolgozni a kajak-kenu szakosztálynál. Rendkívüli gondossággal foglalkozott a kezdőkkel, a mini kajakosokkal és a fiatal versenyzőkkel. Kezei alól több válogatott versenyző és kiváló edző is kikerült. Tanítványa volt Rajnai Klára, aki később az FTC színeiben nyerte olimpiai érmeit és Simon Miklós is, aki olyan olimpiai bajnok versenyzők nevelőedzője lett a KSI-nél, mint Kozák Danuta vagy Szabó Gabriella.

Az elhunyt temetéséről később intézkednek.

Címlapról ajánljuk

Újabb drámai részletek a németországi buszbaleset ügyében

Egyelőre nem sikerült kideríteni, hogy mi okozhatta a Lipcse közelében történt buszbalesetet. Az egyik utas szerint a szolgálatban lévő két sofőr baleset idején éles vitát folytatott egymással, ami elterelhette a kormánynál ülő vezető figyelmét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×