eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

A rendőrség elfogta a fideszes aktivista megtámadásával gyanúsított férfit

A rendőrség elfogta azt a férfit, aki a gyanú szerint megtámadott, fojtogatott és leütött egy fideszes önkéntest szerdán Csepelen.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az MTI érdeklődésére annyit közölt: a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható T. Károly József 55 éves budapesti lakost a rendőrség elfogta, az esettel kapcsolatban a körülmények tisztázása még folyamatban van.

Ábel Attila, a Fidesz csepeli szervezetének elnöke szerdán sajtótájékoztatón jelentette be, hogy megtámadták a Fidesz egyik önkéntesét szerdán Csepelen annál az épületnél, amelyben a helyi MSZP választási irodája is található. Közlése szerint az aktivista Orbán Viktor levelét szerette volna bedobni egy postaládába, amikor egy férfi hátulról elkapta a torkát, fojtogatni kezdte, majd leütötte.

Az elmondottakat a helyszínen végighallgató Takács Krisztián, a szocialisták csepeli önkormányzati képviselője azt mondta, teljes mértékben elhatárolódnak az esettől, a csepeli MSZP tagjai nem ilyen agresszívek. Kijelentette, hogy a támadó nem tagja pártjuknak és nem is aktivistájuk.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×