eur:
393.25
usd:
368.05
bux:
65956.65
2024. április 24. szerda György

Õrizetben a Kaposváron meghalt csecsemő bántalmazásával gyanúsított férfi

Õrizetbe vették a Kaposváron bántalmazott csecsemő halálának okozásával gyanúsított férfit - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken az MTI-vel.

A Somogy Megyei Kormányhivatal az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményben azt írta, hogy amint tudomást szereztek a halálesetről, haladéktalanul vizsgálatot indítottak az ügyben. Jelezték: a vizsgálat eredményéről - annak lezárását követően - a sajtó útján tájékoztatják a közvéleményt.

Orbán Zoltán a rendőrség sajtóreferense előző nap tájékoztatott arról, hogy szerda este kórházba vittek egy csecsemőt, akit az elsődleges orvos szakértői vélemény szerint súlyosan bántalmaztak. A gyerek meghalt.

A rendőrség emberölés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást.

A pénteki közlemény szerint emberölés megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy 22 éves kaposvári férfit, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Az MTI értesülése szerint egy öthónapos csecsemő az áldozat.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×