eur:
393.9
usd:
369.03
bux:
65757.39
2024. április 23. kedd Béla

Bomba az Orczy parknál - Kiürítették a Bárka Színházat, elmarad az esti előadás

Az Orczy Parkban talált bomba miatt csütörtök délután kiürítették a Bárka Színház épületét is - közölte Hóbor Helga, a Bárka Színház sajtómunkatársa az MTI-vel.

Az Orczy Parkban talált bomba miatt csütörtök délután kiürítették a Bárka Színház épületét is - közölte Hóbor Helga, a Bárka Színház sajtómunkatársa az MTI-vel.

Az estére tervezett Álarcosbál című előadás emiatt elmarad. A színház vezetése arra kéri a nézőket, hogy ne menjenek a színház épületéhez, a jegyekről később gondoskodnak.

Kiürítik az Egyesített Szent István és Szent László Kórház Üllői úthoz közeli főépületét és az égésplasztika egységet az Orczy parknál talált több mint 100 kilogrammos második világháborús betonromboló gránát miatt - közölte az intézményfenntartó csütörtök délután az MTI-vel.

A Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet közleménye szerint a közelben lévő Heim Pál Gyermekkórház Üllői úti bejáratát szintén lezárják, a megközelítés az Elnök és a Delej utca felől lehetséges a lezárás ideje alatt.

A villamosok és a 3-as metró szerelvényei már nem állnak meg a Nagyvárad téren - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fődiszpécsere az MTI-t.

A rendőrség a honlapján arról tájékoztatott, hogy várhatóan hamarosan lezárják az Üllői utat a Korányi Sándor utca és a Vágóhíd utca között, az Orczy utat az Elnök utcától a Nagyvárad térig, valamint, a Haller utcát a Nagyvárad tértől a Tűzoltó utcáig.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×