eur:
393.83
usd:
365.42
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Gázolás miatt több vonalon is késnek a vonatok

Egyaránt gázolás miatt késnek a vonatok a Budapest-Szeged, illetve a Debrecen-Füzesabony és a Debrecen-Tiszalök vasútvonalakon - tájékoztatta a Mávinform sajtóügyeletese szombat kora délután az MTI-t.

Peiper Károly közlése szerint a Szegedről Budapest-Nyugati pályaudvarra tartó Tömörkény InterCity Kecskemét és Katonatelep között gázolt halálra egy ismeretlen férfit. A helyszínelés ideje alatt - várhatóan 14 óráig - az érintett szakaszon szünetel a forgalom. Az utasokat Kecskemét és Nagykőrös között pótlóbuszok szállítják.

A Debrecen-Füzesabony vonalon Debrecen és Tócóvölgy állomás között gázolt halálra egy ismeretlen férfit a Fehérgyarmatról Füzesabonyba tartó vonat. A rendőrségi vizsgálat befejezéséig, várhatóan 13-14 óra között nem közlekedhetnek vonatok az érintett szakaszon, ezért a vasúttársaság autóbuszokat rendelt.

Utóbbi baleset egyaránt érinti a Debrecen-Füzesabony és a Debrecen-Tiszalök vonalakon közlekedő vonatokat. Mindkét vonalon 20-40 perces késésekkel kell számolni szombaton kora délután - közölte a sajtóügyeletes.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×