Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Schiffer: Élesebb kardot használ majd az LMP

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Az LMP a kampányban élesebb kardot használ majd a jelenlegi kormánnyal szemben, de felhívja a figyelmet a mostani kabinetnek megágyazó álbaloldali blokk korábbi és jelenlegi tetteire. Schiffer András az InfoRádió Aréna című műsorában úgy fogalmazott: meg lehet szabadulni úgy az Orbán-kormánytól, hogy nem térnek vissza a Gyurcsány-Bajnai rendszerhez.

Az LMP frakcióvezetője szerint a Fidesz biztonsági játékra rendezkedik be a választásig hátralévő időben, rendszerszintű változásokra már nem lehet számítani. Schiffer András az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta: a napirendet elsősorban a költségvetés határozza majd meg.

Az ellenzéki politikus emlékeztetett arra, hogy eddig az LMP mindig készített alternatív büdzsét, de a választás előtt ilyenre nem készülnek.

A kampányra való felkészülésben arra szeretnének rámutatni, hogy nem az eddig kormányzó erők közül lehet választani.
Schiffer András úgy fogalmazott: pártja élesebb kardot használ majd a jelenlegi kormánnyal szemben, de felhívja a figyelmet a mostani kabinetnek megágyazó álbaloldali blokk korábbi és jelenlegi tetteire.

Az LMP frakcióvezetője szerint az elmúlt 25 év politikai elitje már nem vállalható. Az ökopárt 2014 elején Magyarország természeti és kulturális jövőjére, valamint az Európai Unióval való viszonyra szeretné a hangsúlyt helyezni.

Az Aréna teljes adását meghallgathatja, ha ide kattint.