eur:
394.24
usd:
369.36
bux:
65212.36
2024. április 19. péntek Emma

Csaposs Noémi: javult a munkaerőpiac helyzete, de nincs túl a válságon

A munkaerőpiac talán most jobb helyzetben van, mint az utóbbi időben, de a válságon még nincs túl - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a Személyzeti Tanácsadók Magyarországi Szövetségének elnöke. Csaposs Noémi hozzátette: nagyobb leépítési hullámra már nem számítanak.

A munkahelyvédelmi akcióterv magyarországi hatása még nem mérhető, mert nagyon rövid idő telt el a bevezetése óta - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a Személyzeti Tanácsadók Magyarországi Szövetségének elnöke. Csaposs Noémi hozzátette: azok, akik eddig is terveztek munkahelybővítést, ezzel megerősítést nyertek.

Csaposs Noémi szerint a válságnak még nincs vége. Emlékeztetett: most olyan cégek is jelentek be létszámbővítést, akik korábban tömeges elbocsátásokra kényszerültek. A Személyzeti Tanácsadók Magyarországi Szövetségének elnöke elmondta: statisztikailag csökkent a leépítések száma.
Csaposs Noémi hozzátette: Magyarországnak az európai munkaerőpiaccal is versenyeznie kell.

Hanganyag: Boros Péter

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×