eur:
395.8
usd:
366.89
bux:
65576.79
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Gazsó: Nincs pozitív hozadéka az ellenzéki összefogásnak

Gazsó Ferenc szociológus szerint az MSZP karaktere bizonytalan, programja ellentmondásos, ráadásul megtartotta azokat a politikusait, akik kompromittálódtak.

Gazsó Ferenc szociológus az InfoRádió Aréna című műsorában arról beszélt, hogy nem látja az értelmét az ellenzéki összefogásnak.

"Nincs pozitív hozama az összefogásnak. Akkor lenne, ha például Gyurcsány Ferenc pártja, vagy Bajnai Gordon pártja gyarapítaná a választói támogatottságát, társadalmi befolyási képességét, de ilyen folyamat nem zajlik."

Gazsó Ferenc szerint az MSZP karaktere bizonytalan, programja ellentmondásos, diffúz, nem nézett szembe saját történetével, ráadásul megtartotta azokat a politikusait, akik kompromittálódtak. Szerinte az MSZP egyelőre nem tud megújulni.

Az egyetemi tanár arról is beszélt, hogy a társadalom alsóbb rétegei mindenhol a világon kilátástalan helyzetben vannak, Magyarországon kétmillió lecsúszott állampolgár él. A szociológus szerint társadalmi segítségre van szükség ahhoz, hogy ne legyen ennyi lecsúszott ember.

Az Aréna teljes adását meghallgathatja, ha ide kattint.

Címlapról ajánljuk

Újabb drámai részletek a németországi buszbaleset ügyében

Egyelőre nem sikerült kideríteni, hogy mi okozhatta a Lipcse közelében történt buszbalesetet. Az egyik utas szerint a szolgálatban lévő két sofőr baleset idején éles vitát folytatott egymással, ami elterelhette a kormánynál ülő vezető figyelmét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×