eur:
393.75
usd:
365.31
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Indítványozta a legfőbb ügyész Balogh József mentelmi jogának felfüggesztését

Balogh József független országgyűlési képviselő mentelmi jogának felfüggesztését indítványozta a házelnöknél a legfőbb ügyész - közölte a Legfőbb Ügyészség szóvivője szerdán az MTI-vel.

Fazekas Géza közleménye szerint Balogh József - a Központi Nyomozó Főügyészség előtt folyamatban lévő nyomozás szerint - április 28-án a fülöpházi lakóhelyén bántalmazta élettársát, aki súlyos sérüléseket szenvedett.

A főügyészség által beszerzett bizonyítékok alapján a súlyos testi sértés bűntettének korábbi gyanúja megalapozottá vált - rögzítette az ügyészség.

Balogh József az üggyel kapcsolatban akkor az Indexnek azt mondta, nem emlékszik arra, hogy megverte volna élettársát. Mint fogalmazott, lagziból tértek haza, be volt rúgva, szerinte az is előfordulhatott, hogy élettársa átesett vak komondor kutyájukon, és úgy szerezte sérülését.

A képviselő a történtek után kilépett a nagyobbik kormánypárt képviselőcsoportjából.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×