eur:
393.77
usd:
365
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Mesterházy: érvénytelenítsék a trafikpályázatok eredményét!

Az MSZP a trafikpályázatok eredményének érvénytelenítését követeli.

Mesterházy Attila pártelnök ezt pénteki sajtótájékoztatóján jelentette be. Arra hivatkozott, hogy a dohánypiac újraosztása a korábban meghirdetett célokkal - a kis- és közepes vállalkozások támogatásával, a tartósan munkanélküliek álláshoz juttatásával - ellentétesen történt meg, 40 ezer család megélhetését veszi el, ráadásul jogorvoslati lehetőség nélkül. Hozzátette: a pályázatokon jelentős részben fideszes politikusok és barátaik érdekeltségei, illetve Fidesz-közeli cégek győztek.

Kifogásolta azt is, hogy a Miniszterelnökséget vezető Lázár János pár nappal a pályázatok lezárulta után két és félszeresére növelné a dohányboltok profitlehetőségét.

A nyerteseknek azt üzente: ne tervezzenek hosszú távra, mert az MSZP 2014-es választási győzelme esetén el fogják veszíteni a koncessziós jogukat, a szocialisták ugyanis új, átlátható pályázatot írnak ki a trafikok üzemeltetésére.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×