eur:
393.83
usd:
367.83
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Bostoni robbantás - Két férfira összpontosít a nyomozás

Két olyan "potenciális gyanúsítottra" összpontosítanak a nyomozók a bostoni maratonon elkövetett kettős robbantással kapcsolatban, akik felvételek tanúsága szerint a merénylet előtt a helyszínen jártak - közölték csütörtökön hatósági forrásokra hivatkozva amerikai tömegtájékoztatási eszközök.

A New York Post című bulvárlap szerint a hatóságok tudják, hogy kik láthatók a fotókon, de nincs ellenük bizonyíték, a CNN hírtelevízió ezzel szemben úgy értesült, hogy a két férfi személyazonosságát még nem sikerült megállapítani. Az egyiknél egy fekete hátizsák, a másiknál egy kék vászonzsák volt.

Azt sem a lapnak, sem a hírtelevíziónak nem sikerült megtudnia, hogy vajon a két körözött"potenciális gyanúsított" valamelyike is azonos-e azzal a gyanús férfival, akinek jelenlétét szerdai közlések szerint két biztonsági kamera is rögzítette a második robbantás helyszínén.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×