eur:
394.36
usd:
370.05
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Rezsicsökkentés - Két hét alatt 310 ezer aláírást gyűjtött a Fidesz

Két hét alatt 310 ezer aláírást gyűjtöttek a Fidesz aktivistái a rezsicsökkentés megvédése érdekében - közölte Selmeczi Gabriella csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

A kormánypárt szóvivője azt mondta, szükség van az aláírásokra, mert "a baloldal minden egyes pártja, szervezete megtámadta" és el akarja lehetetleníteni a rezsicsökkentést. Szerinte azonban ez nem meglepő, mert a szocialisták és a "Bajnai-formáció tagjai" is "inkább a tőke oldalán állnak, inkább a multinacionális cégek érdekeit védik".

Selmeczi Gabriella hozzátette, a Fidesz országszerte 500-1000 aláírásgyűjtő pontnál várja az embereket, hogy kézjegyükkel támogassák a rezsicsökkentést.

A szóvivő kérdésre azt mondta, az aláírásgyűjtés addig folytatódik, amíg van olyan magyar ember, aki szeretné támogatná az akciót.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×