Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Mit mond a romagyilkosságokról az elsőrendű vádlott szeretője - lapszemle

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Romagyilkosságok: megszólalt az elsőrendű vádlott szeretője - Vita a pedagógusok óraszámáról - A Jobbik járőrei beintettek Pintérnek.

 A Népszabadságban az olvasható, hogy a per koronatanúja, F.-né Ny. Éva elismerte ugyan, hogy segítette a cigányvadászattal vádolt férfiakat, de a Pest Megyei Főügyészség szerint nem vádolható bűnrészességgel. F.-né Ny. Éva az ügy elsőrendű vádlottja, K. Árpád szeretője volt. A tiszalöki gyilkosság után félelemben élt. Többször bántalmazták és azt mondták neki, hogy nem beszélhet, mert ha igen, ki fogják tépni a nyelvét.

A Nemzetgazdasági Minisztérium a jelenlegi 22-ről 28-ra emelné a pedagógusok kötelező óraszámát - derült ki a Magyar Nemzet birtokába került dokumentumból. A közel 30 százalékos emelés leépítést és jövedelemcsökkenést idézhet elő. Az oktatásügyért felelős Nemzeti Erőforrás Minisztérium nem támogatja a javaslatot.

Pintér Sándor belügyminiszter szerda este örömmel számolt be arról, hogy a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület, amely kedden kezdte meg a járőrözést Hajdúhadházon, a rendőri felhívásnak megfelelően befejezte a kéretlen rendvédelmi munkát. "Kicsoda Pintér Sándor, hogy megmondja nekünk, hogy mit csinálhatunk, amíg nem hágjuk át a törvényeket?" - mondta az Index tudósítóinak a Jobbik helyi képviselője, majd egy leszakadt Opellel elindultak az éjszakai bevetésre.

Gyakorlatilag az üzletek harmada (körülbelül harminc) zárva van az Andrássy úton; némelyik láthatólag csak pár hete üresedett meg, de van olyan, amelyiknek egykori kirakatát már vastag porréteg borítja, és csak tippelni lehet eredeti funkciójára - írja a Világgazdaság. Az ingatlanok tulajdonosai a kiadással kivárják, míg a piac a fellendülés jeleit mutatja

Több piaci szereplő egybehangzó véleménye szerint a lízingé a jövő - állítja a Pénzcentrum.hu. Jelenleg jóval kevesebben választják ingatlanvásárlás esetén ezt a konstrukciót, pedig sok esetben kedvezőbb, mint a hitel. A lízingbe például kevesebb önerővel is bele lehet vágni és továbbra is lehetőség van deviza alapú szerződéskötésre.